Verzekering pleziervaart: wij bieden u een waterdichte polis

U heeft zopas een plezierboot gekocht? Of u bent reeds jaren verzekerd maar u wenst uw huidige waarborgen te vergelijken met de onze? Bekijk onze waarborgen en vraag uw gratis offerte.

De mogelijke waarborgen

      [list_item icon=”check”]

Burgerlijke aansprakelijkheid:

      dekt uw aansprakelijkheid voor de stoffelijke en lichamelijke schade toegebracht aan derden als eigenaar van een pleziervaartuig. De waarborg strekt zich eveneens uit tot uw gezinsleden, aangestelden en tot de aansprakelijkheid van degenen die het verzekerd vaartuig, met uw medeweten, besturen, manoeuvreren of gebruiken.
[list_item icon=”check”]Cascoverzekering: dekt de stoffelijke aan uw plezierboot, inclusief nautische apparatuur en huishoudelijke inboedel

[list_item icon=”check”]uitbreiding aansprakelijkheid waterskiërs

[list_item icon=”check”]deelname aan wedstrijden

[list_item icon=”check”]rechtsbijstand

[list_item icon=”check”]reddings- en bergingskosten

[list_item icon=”check”]persoonlijke verzekering ongevallen opvarenden

Zijn steeds uitgesloten van dekking: schade tijdens het transport van het verzekerd risico over de weg. Hiervoor neemt u best een “goederenverzekering transport over de weg”.

De premie

De premie is jaarlijks betaalbaar en houdt rekening met de criteria van uw boot. Een mogelijke expertise voor de dekking “casco” kan worden verplicht indien het om een tweedehands vaartuig gaat. Wij geven eveneens aantrekkelijk “No claim” kortingen wanneer u schadevrij gevaren heeft.

Offerte aanvragen